Termeni si conditii

Folosirea site-ului www.saff.ro, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. SAFF TRADING furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea S.C. SAFF TRADING S.R.L., se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea S.C. SAFF TRADING S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului , a structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea S.C. SAFF TRADING S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SAFF TRADING nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

COMUNICARI ELECTRONICE

Operatiile efectuate prin intermediul site-ului (vizitarea, cumpararea de produse sau oferirea de reactii la adresa continutului site-ului si a calitatii produselor) presupun comunicarea in mod electronic. Se considera astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SAFF TRADING in mod electronic, prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intreg continutul site-ului , (texte, imagini, butoane, programe, elemente de grafica web, date) este proprietatea SAFF TRADING si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Ansamblul acestor elemente (site-ul in sine) este proprietatea exclusiva a societatii S.C. SAFF TRADING S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SAFF TRADING a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

MARCI SI ACCESUL LA SITE

Societatea S.C. SAFF TRADING S.R.L. garanteaza utilizatorului accesul limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. SAFF TRADING S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul , utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile efectuate din interiorul contului personal. Societatea S.C. SAFF TRADING S.R.L. nu este responsabila si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SAFF TRADING numai in scopul declarat pe acest site. Informatiile din contul de inregistrare si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

CONFIDENTIALITATE

SAFF TRADING respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care acceseaza acest site, precum si reglementarile legale privind informatiile personale. SAFF TRADING va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail si alte informatii, numai atunci cand aceste date sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului. Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular. Proprietarul acestui site si/sau companiile cu care colaboreaza acesta vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului. Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.

SECURITATEA INFORMATIILOR

SAFF TRADING garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SAFF TRADING nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului care stau la baza functionarii site-ului si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea S.C. SAFF TRADING S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Site-ul si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile". Societatea S.C. SAFF TRADING S.R.L. nu este responsabila, nu isi asuma niciun fel de responsabilitate si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. SAFF TRADING nu este responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea produselor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea S.C. SAFF TRADING S.R.L. si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SAFF TRADING si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

PRECIZARI PRIVIND PLATA ON LINE

Plata on-line este procesata prin PrioriPay.com - prima institutie emitenta de moneda electronica, autorizata de Banca Nationala a RomanieiPrioriPay este o platforma ce constituie o alternativa rapida, sigura si cu costuri reduse la metodele traditionale de plata si poate fi utilizata in egala masura si de persoane fizice si de companii.

Pentru efectuarea platii aveti doua solutii de plata: fie direct cu cardul fie prin crearea unui cont pe www.PrioriPay.com.

Pentru plata prin card sunt acceptate toate cardurile emise sub siglele Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron. Dupa confirmarea comenzii, veti fi redirectionat pe pagina PrioriPay unde trebuiesc completate datele cardului dumneavoastra si efectuarea platii. www.PrioriPay.com si www.saff.ro nu stocheaza datele cardului dumneavoastra, acesta fiind criptate cu sisteme de securitate foarte performante SSL si standarde de securitate conform PCI DSS.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.